Kivitelezés

A projekt kivitelező cége az Air Plastic Kft., ami több mint 10 éves munkatapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. A cég lakóépületek, irodaházak beltéri kialakításában, házfelújítások, egyedi technológiát igénylő építőipari munkák teljes körű levezénylésében szerzett évtizedes szakértelmet. Minőségi alapanyagokból, minden részletre odafigyelve, a vevőink egyedi igényeit figyelembe véve alakítjuk ki a lakásokat az alapoktól a kulcsok átadásáig.

Szerkezetkész állapotig

A szerkezetkész állapot kivitelezése alatt a kiválasztott alapanyagokon keresztül a kiépült elektromos -, és fűtési rendszerek, illetve a vízhálózat lesznek az Ön házának az építő alapkövei. Fontos szempontnak tartjuk, hogy a kivitelezés során is megnyilvánuljon a minőség, mivel a lakás egész bel-, és kültere erre a szerkezetre fog ráépülni. A garanciát nem engedménynek tekintjük, így fontos szempont számunkra a korrekt kivitelezés.

Kulcsrakész állapotig

A belsőtér kialakítása fontos sarokpontja az építkezésnek, hiszen a környezet meghatározza közérzetünket, és még egészségünkre is kihat. Épp ezért fontos a beltérre hangsúlyt fektetni a kivitelezés során. A hűtött vagy fűtött helyiségek és a burkolatok harmóniája mind színben és anyagban fontos sarokpontjai a megvalósításnak.

Enteriőrtervezés

Egy tér attól lesz a mi otthonunk, ha ízlésvilágunkat kifejezi. Az otthon megteremtése nem egyszerű feladat annak, akinek nem ez a szakterülete. Ugyanakkor a lakberendező feladata több annál, minthogy bizonyos rendszer alapján tárgyakat, anyagokat és színeket harmonizáljon egymással.

Finanszírozás

A Holtmaros Lakókert fizetési ütemezése egyszerű.

  • A 20 % foglalón kívül, amelyet a szerződés megkötésekor kell fizetni
  • a fennmaradó 80 %  marad, amely a szerződésben foglaltak szerint lesz ütemezve a kivitelezés során.

Minden Holt-Maros Lakókerti lakásra igényelhető CSOK, ami jelentősen tehermentesíti a családos vásárlókat.